ДИСТРИБ'ЮТОР ІННОВАЦІЙНИХ РОСЛИННИХ ПРОДУКТІВ

Нагетси de Heura® з гуакамоле

Рецепт

1. Помістіть Heura® у миску, додайте соус теріякі та маринуйте протягом 1 години.

2. Щоб приготувати гуакамоле, видаліть шкірку і кісточку авокадо і покладіть його в миску разом з соком лайма. Змішуйте виделкою, поки не отримаєте дрібний крем.

3. Очистіть і видаліть насіння з помідора, нашаткуйте невеликими кубиками. Помийте і подрібніть перець дуже дрібно, почистіть і подрібніть зубчик часнику і цибулю дуже дрібними кубиками. Коріандр помити і подрібнити. Додати всі овочі разом з сіллю за смаком і все дуже добре перемішати. Заповідник.

4. Змішайте в глибокому посуді столову ложку борошна з невеликою кількістю води, воно має бути з такою ж консистенцією збитого яйця.

5. Розкладіть панірувальні сухарі на тарілці і пропустіть зарезервований Heura® через суміш борошна та води, а потім через панірувальні сухарі або панько.

6. Обсмажте побиту Heura® на сковороді з великою кількістю соняшникової олії до золотистої скоринки. Резервуйте на абсорбуючому папері, щоб видалити надлишки масла.

7. Подавайте самородки Heura® з гуакамоле і насолоджуйтесь!

 

Інгредієнти

  • 1 футляр Heura® Original Bites
  • 1 столова ложка соусу теріякі
  • хлібні крихти
  • Пшеничне борошно
  • Соняшникова олія для смаження

 

Для гуакамоле

  • 1 стиглий авокадо
  • сік 1 лайма
  • пучок свіжого коріандру
  • ½ свіжа цибуля
  • 1 твердий червоний помідор
  • ½ зелений перець
  • ½ зубчик часнику
  • Сіль
Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *
Передзамовлення
Передзамовлення успішно відправлен!
Ім'я *
Телефон *
Додати в кошик
Перейти в кошик