ДИСТРИБ'ЮТОР ІННОВАЦІЙНИХ РОСЛИННИХ ПРОДУКТІВ

Круасан з веганським скремблом та рослинним фаршем Eat Me At

Рецепт

 

1. Починаємо приготування соусу:

Готуємо «соус гуакомолє» - дрібно нарізаємо перець чилі, перетираємо авокадо з лимонним соком, сіллю та додаємо перець чилі.

 

2. Готуємо скрембл з тофу:

Необхідно взяти тофу, замотати його в папір, притиснути зверху і знизу тарілкою, поставити на 3 хв в мікрохвильовку, щоб він став м’яким, після чого порізати та розірвати на дрібні шматочки. Після чого додати неактивні дріжджі (за бажанням).

 

3. Нарізаємо інгредієнти:

Дрібно нарізаємо цибулю перець червоний та помідор кубиками.

 

4. Тушкуємо овочі:

Розігріваємо пательню та наливаємо олію, додаємо туди паприку, потім дрібно нарізану цибулю, кубики томатів, кубики червоного перцю і тушкуємо.
 
5. Тушкуємо тофу та скрембл:

Додаємо скрембл з тофу, продовжуємо тушкувати, додаємо сіль, спеції за смаком, до готовності.

 

6. Підготовка фаршу Eat Me At:

Дістаємо з пачки фарш Eat Me At, та формуємо тонкі котлетки, після цього смажимо котлети по 2 хв. з кожної сторони.

7. Паралельно, обсмажуємо круасан:

Розрізаємо круасан і обсмажуємо на пательні.

 

8. Просочуємо круасан соусом:

Потрібно намастити круасан соусом гуакомолє.
 
9. Викладаємо котлети та інші інгредієнти на круасан:
Кладемо 1-2 котлетки на круасан. Зверху кладемо листя салату.
 
10. Завершуємо приготування страви:
Викладаємо готовий скрембл на круасан.
 
11. Що ми отримуємо:
Нижній шар - соус гуакамолє. Середній - котлети Eat Me At. Верхній - скрембл. Накриваємо нижню частину круасану з начинкою його верхівкою. Не шкодуємо соусу. Смачного!
 
 
 

Інгредієнти

  • РОСЛИННИЙ ФАРШ EAT ME AT
  • КРУАСАНИ
  • АВОКАДО
  • ЛИМОН
  • ЧЕРВОНИЙ ПЕРЕЦЬ ЧИЛІ
  • ЧЕРВОНИЙ ПЕРЕЦЬ СОЛОДКИЙ
  • ТОФУ
  • НЕАКТИВНІ ДРІЖДЖІ (ЗА БАЖАННЯМ)
  • ПОМІДОРИ
  • ЦИБУЛЯ
  • ЛИСТЯ САЛАТУ
  • СПЕЦІЇ (СІЛЬ, ПАПРИКА)
Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *
Передзамовлення
Передзамовлення успішно відправлен!
Ім'я *
Телефон *
Додати в кошик
Перейти в кошик