ДИСТРИБ'ЮТОР ІННОВАЦІЙНИХ РОСЛИННИХ ПРОДУКТІВ

Мітболи з рослинного фаршу Eat Me At

Рецепт

Пропонуємо подавати з картопляним пюре та журавлиновим соусом. За бажанням попередньо приготувати журавлинний соус: проварити 200 гр розчавленої журавлини з цедрою та соком половини апельсина та 2 ч.л. цукру, а перед формуванням кульок поставити варитися картоплю.

 

1. Готуємо мітболи:

Змішати разом фарш, покришену цибулю, розмочені хлібні крихти, часник, посолити та поперчити. Сформувати маленькі м'ясні кульки, розміром не більше ніж грецький горіх. Обсмажити кульки на сковороді з усіх сторін, потримати під кришкою ще 10 хв.

2. Готуємо соус на основі рослинних вершків:

Поставити каструлю на вогонь, налити оливкової олії та 50 грам рослинних вершків. Додати борошно, та перемішати. Влити воду або бульйон, помішувати кілька хвилин. Додати ще 100 грам рослинних вершків , соєвий соус та гірчицю. Проварити до загустіння. Полити ним м'ясні кульки перед вживанням.

 

Інгредієнти

  • 1 ПАЧКА ФАРШУ EAT ME AT
  • ПОЛОВИНА ЦИБУЛІ
  • 1 ЗУБЧИК ЧАСНИКУ
  • 50 ГР ХЛІБНИХ КРИХТ (ЧИ ЧЕРСТВОГО ХЛІБА)
  • СІЛЬ ТА ПЕРЕЦЬ ЗА СМАКОМ
  • 1 СТ. Л. ОЛИВКОВОЇ ОЛІЇ
  • 2 СТ. Л. БОРОШНА
  • 1 СКЛЯНКА ОВОЧЕВОГО БУЛЬЙОНУ АБО ВОДИ
  • 150 МЛ РОСЛИННИХ ВЕРШКІВ
  • 1 СТ. Л. СОЄВОГО СОУСУ
  • 1 Ч.Л. ГІРЧИЦІ
Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *
Передзамовлення
Передзамовлення успішно відправлен!
Ім'я *
Телефон *
Додати в кошик
Перейти в кошик